szombat, július 12, 2003

Szuleim eddig kiadtak a kis felso lakast, de most, hogy alairtak a szerzodeset a Nagy Kulfoldi Vallalat Magyarorszagi Fonokevel, a Regi Berlonek mennie kell. Regi Berlo az itt toltott ido alatt szerintem folyamatosan csuklott. 30 feletti szoke nemet, kisse tulsulyos szingli no, kutyaval. Igen am, de az ido folyaman a mar meglevo R. kutya melle jott meg Áki és Missy kutya is, akik harmasban boldogan amortizaltak le a lakast, kezdve a padloszonyeggel egesszen a vorosfenyo ajtokig...

Jelen pillanatban mar csak R. kutya lakik vele, akinek kedvenc szorakozasa a (koszos) fehernemuk ragcsalasa. Legutobb, amikor anyukam szornyulkodve mutatta a lakas allapotat (a Regi Berlo nem volt otthon), R kutya epp a franciagyon fekudt, a takaro alatt, ahonnan eppen csak az orra hegye latszott ki, meg a veres csont a szajaban. A foldon szettepett bugyik es melltartok, leragott csontok, 3 napos mosatlan tanyerok.. hm.. hogy lehet igy elni??

Augusztus kozepen a Regi Berlonek mennie kell, nekunk meg fertotleniteni a lakast, azt hiszem. Minimum uj padloszonyeg, egeszsegugyi festes... stb.. Szerencsere a butorokat viszi, igy a szag remelhetoleg tavozik..